diensten

Hulp bij 'Sudden Money'

De vragen van mijn klanten hebben te maken met geld, beslissingen nemen over geld en de impact van deze beslissingen op de lange termijn. Met als doel de juiste balans te vinden tussen leven in het nu en verantwoordelijkheid nemen voor later,

Financial Life Planning is een adviesmethodiek die op een gestructureerde manier helpt. Het legt een unieke verbinding tussen levensstijl, levensdoelen en geldzaken. Het combineert cijfers en gevoel, zodat je met hoofd en hart beslist.

The right money, on the rigth place on the right moment for you!

financial life plan

Vaak zijn wijzigingen in de leefsituatie de aanleiding een Financial Life Plan te laten maken. Je hebt een erfenis ontvangen, jouw baan verloren, je blijft alleen achter of hebt een droom die je wilt realiseren. Allemaal situaties waar levensdoelen en geld een rol spelen.

Meer lezen

inzicht financiële positie

Soms wil je gewoon weten hoe je er financieel voor staat. Heb ik wel genoeg geld om van te leven, op welk moment of in welke situatie dan ook? Wat is mijn pensioeninkomen eigenlijk? Of wat is de financiële situatie voor mijn nabestaanden als ik overlijd?  

Meer lezen

werkwijze

Door te luisteren en structureren doe ik drie dingen voor je:

1. Achterhalen wat je echt belangrijk vindt en wat jouw doelen zijn

2. Maak een (financieel) plan voor je

3. Zorg ervoor dat je je aan het plan houdt

We beginnen altijd met een persoonlijke ontmoeting waarin jouw vragen en wat je bezighoudt centraal staan. We onderzoeken of samenwerking zinvol is. Het kennismakingsgesprek is op mijn kosten.